Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: AffaldVarme Aarhus bliver til Kredsløb

26. november 2021
AffaldVarme Aarhus bliver til Kredsløb

Den 1. marts 2022 vil det kommunalt ejede forsyningsselskab AffaldVarme Aarhus skifte navn til Kredsløb.

”Vi ser ikke længere affald som affald, men som ressourcer, som vi vil beholde i brug så længe som muligt. Vi leverer flere ydelser end varme og arbejder allerede udenfor Aarhus Kommune. Så tiden er løbet fra navnet AffaldVarme Aarhus,” siger administrerende direktør i AffaldVarme Aarhus Bjarne Munk Jensen i en pressemeddelelse.

Nyt navn – nye ydelser

I følge samme pressemeddelelse skal det nye navn være med til at understrege klimaopgaven for både ansatte og kunder. Ud over et nyt navn på regningerne betyder det helt konkret, at Kredsløb forpligter sig til at gøre det så let som muligt for kunderne at gøre grønne handlinger centreret omkring affald, genbrug og energi.

“Vi ønsker et navn, som i højere grad kommer til at fortælle vores historie nu og i fremtiden. Det gør navnet Kredsløb. Det beskriver både de kredsløb, som fjernvarmen og ressourcerne løber i hver dag, men også idéen om det vi vil – nemlig at gøre vores allerbedste for, at Aarhus kan blive CO2-neutral i 2030 med helt nye tilbud og ydelser som direkte genbrug, fjernkøling og meget mere vedvarende energi,” siger Bjarne Munk Jensen.

AffaldVarme Aarhus består i dag af i alt 7 selskaber. Alle skifter navn den 1. marts 2022. Det betyder blandt andet, at når de aarhusianske fjernvarmekunder får deres varmeregning for første kvartal i april, så kommer den fra Kredsløb Fjernvarme A/S.

Du kan læse mere på www.affaldvarme.dk/nytnavn

 

 

 

 

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.