Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Åbent for tilmeldinger til ISWA's årskongres

13. marts 2019
Åbent for tilmeldinger til ISWA's årskongres
Så er der åbent for tilmeldinger til ISWA's årskongres. Udnyt "early bird" prisen inden 17. juni.

Den 7. – 9. oktober afholder ISWA (International Solid Waste Association) deres årlige kongres under titlen "Circular economy - what are you doing?"

Værter for årets kongres er foreningens spanske nationale medlem Ategrus og kongressen afholdes i Bilbao i Spanien. Programmet, der strækker sig over tre dage, vil fokusere på bæredygtig affaldshåndtering, cirkulær økonomi og ressourceeffektivitet under følgende seks hovedoverskrifter:

  • Bæredygtige byer
  • Teknologier til affaldshåndtering
  • Digital innovation
  • Klimaforandringer
  • Social innovation
  • Marint affald

Som altid vil der også være mulighed for at deltage i en række tekniske besøgsture rundt omkring i regionen.

Du kan læse om programmet for årets ISWA-kongres og tilmelde dig som deltager ved at klikke her. Du har også mulighed for at deltage som udstiller eller for at komme med bidrag til oplæg på konferencen. Deadline for sidstnævnte er forlænget til 18. marts.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.