Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: 50 millioner til udvikling af fremtidens energi- og ressourcesystemer

16. april 2018
50 millioner til udvikling af fremtidens energi- og ressourcesystemer
I et nyt EU-projekt "FUTURE" vil Greater Copenhagen finde nye veje til løsninger til fremtidens energi- og ressourcesystemer.

I pressemeddelelsen herom fremhæves det, at Greater Copenhagen, ifølge en vækstanalyse fra 2017, har en styrkeposition indenfor grøn omstilling, og at en grøn vækst vil kunne skabe op til 42.000 nye grønne jobs frem mod 2035. 

De tre regioner i Greater Copenhagen har alle et mål om, at deres energiforbrug i 2020 er dækket af 40 % vedvarende energi samtidig med, at de ønsker at være blandt de mest ressourceeffektive regioner. 

FUTURE vil derfor over de næste tre år udvikle og teste et bredt partnerskab, med mere end 20 offentlige og private aktører fra Greater Copenhagen geografien, forskellige teknologier, værktøjer og forretningsmodeller indenfor vedvarende energi og bedre udnyttelse af ressourcerne. Målet er, at de visionære casesamarbejdere udvikler nye og gennemslagskraftige løsninger, der kan blive til konkrete løsninger i fremtidens energi- og ressourcesystem. 

Læs hele pressemeddelelsen her på GATE21’s hjemmeside

 

 

Læs mere i vidensbanken

Cirkulær økonomi
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.