Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: 19,3 mio.kr. til SMV'er med CØ-planer

13. august 2018
19,3 mio.kr. til SMV'er med CØ-planer
Erhvervsministeriet vil motivere til, at flere små og mellemstore virksomheder bliver en del af den cirkulære økonomi til gavn for miljøet, klimaet og virksomhedernes konkurrenceevne.

Initiativet skal ses som en del af regeringens kommende strategi for cirkulær økonomi, der blandt andet følger op på anbefalingerne fra regeringens Advisory Board for cirkulær økonomi.

Initiativet består af en to-delt indsats: En formidlingsindsats målrettet SMV’er i hele landet om potentialerne ved cirkulær økonomi og en tilskudsordning i to faser, hvor SMV’er dels kan få afdækket deres potentiale til at omstille sig til en cirkulær forretningsmodel og dels kan få sparring og rådgivning til at udvikle og implementere cirkulære forretningsmodeller i deres virksomhed.

Innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster - som blandt andre har DAKOFA i sin styregruppe -  vil varetage den samlede indsats, herunder administration af tilskudsordningen mv.

Indsatsen finansieres af midler fra EU’s Regionalfond under den nationale pulje af strukturfondsmidler. Midlerne skal medfinansieres med op til 50 pct. af de deltagende virksomheder og organisationer.

Du kan læse mere om Strukturfondene samt Erhvervsministeriets pressemeddelelse fra den 13. juni 2018 ved at klikke hér.


Læs mere i vidensbanken

Cirkulær økonomi
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.